Asgers Must’s

Spisning

Flax&Kale

Eat better -> Be happier -> Live Longer
Det er pay-off’et på Barcelonas første og i min optik bedste Flexitar restaurant. Deres menukort er lækkert og seriøst, og de har gjort det let af navigere efter hvad man er til, f.eks. plant based, gluten free, etc. Det gør det let at hoppe ud i nye og spændende retter, velvidende at man stadig er inden for det paradigme man nu har lyst til at spise efter. Ud over maden er Teresa Carles (Flax&Kale) kendt for sine mange vandvittigt lækre juicer. Nyd dem til maden, eller snup én med i forbifarten.
http://teresacarles.com/fk/

Koy Shunka

Japansk mad er bogstaveligt i verdensklasse i BCN. Rygtet siger at man i BCN finder mad lige så god som i Japan. Så hvis I er til det skal i prøve Koy Shunka
Tag deres full menu og køb en flaske hvidvin og få jer en VILD oplevelse
Den ligger i det gotiske kvarter.
http://www.koyshunka.com/KoyShunka/home.html

Lomo Alto

Kød og velhængt kød – Lomo Alto (højderyggen) er Meat Lovers paradis.
De har kød der er modnet over måneder og år, og serverer disse med lækre sides og et stort tilvalg ef gode vine. Lomo Alto er MASH’s storebror – både ift. maden, vinene og hele atmosfæren/udsmykningen af restauranten (den er lavet som et stilfuld stateri)
http://lomoalto.barcelona/

El Nacional

Et marked af gode smagsoplevelse – el nacional byder på et indendørs marked af up-scaled madoplevelser. Ingen tvivl om at Aarhus Central Food Market har taget stort inspiration herfra.
Et perfekt sted for champagne og østers hvis man er til det. Der huses også en Lomo Alto afdeling – men tag den “dedikerede” Lomo Alto for den fulde oplevelse
http://www.elnacionalbcn.com/en/

Dos Pebrots

Dos Pilollos er en af de kendte Michelin restauranter i BCN. Nyligt åbnede Dos Pebrots som er de samme folk bag: det er et moderne og friskt pust på hvad tapas skal være. – som samtidig trækker dybe spor i den gastronomiske kultur fra hele verden. En rigtig spændende og smagsrig oplevelse.
Snup et glas af deres hjemmelavede og lokale dyrkede vermut
http://www.dospebrots.com/

Barer

Rubi Bar

Gemt dybt inde i de snørklede gader i det gotiske kvarter finder man Rubi Bar. Som navnet antyder er denne bar både i sin sjældenhed og i sine kendetegn en sand rubin. Alt er rødt og det giver en fed mellow følelse bare at være der. Stedet laver selv sine egne gins, og har væggen fyldt alle mulige sammensætninger af mere eller mindre uortodoks karakter.  Stedet bliver ofte livligt efter 24, men kom tidligt for at score et bord. Husk kontanter – stedet tager ikke kort 🙂
https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g187497-d3825389-Reviews-Rubi_Bar-Barcelona_Catalonia.html

Eldiset i El Born

Fantastisk Tapas sted – tapas og vin som katalanerne ville vælge den!
Et stenkast fra torvet i El Born ligger Eldiset. Der er altid en fantastisk stemning, og mange mennesker – så bestil eventuelt bord hvis I kommer en folk.
http://eldiset.com/