Dogspotting – en hund i et spil kegler

Har du nogensiden hørt om Dogspotting?
– en ny og populær sport som, ud fra det sigende navn, går ud på at spotte – altså få øje på hunde i den fysiske verden.

Fænomenet er allerede et stort hit på de sociale sites og på dedikerede websites, hvor brugere/spillere beretter om deres Spots. En af de større grupper på facebook har ikke mindre end 30.000 medlemmer.

Som med al sport er der selvfølgelig regler – og det er der også i Dogspotting. Der gives points for set eller sete hund/hunde – og så er der mulighed for strafpoints hvis hunden enten ser dig, eller bliver aggressiv over for dig. Det lyder lige til, men faktisk har der huseret en pseudo ironisk krig mellem to point systemer inden for Dogspotting; Free Point System og Boruffia Orthodox metoden.

Du kan læse mere om stridighederne og få et smil på læben her.

Skulle du være interesseret i Dogspotting er det bare at komme i gang – reglerne kan du læse her

Jeg har indtilvidere ikke kunnet finde nogen Dogspotting app derude, så det må være en lavthængende frugt at få såden én skudt afsted, som gør livet lettere for alle de Hunde-spottende mennesker derude 🙂

Alt er et spil

Det er sjovt at se hvordan almindelige oplevelser, som det f.eks. at se en hun på gaden, pludseligt kan forvandles til en “sport” i internet-kulturens vold, hvis blot den rette mængde gamification tilsættes.