Dino Dag: 3. dag i far og søn video-rejsedagbogen

https://www.youtube.com/watch?v=2V2HeYlh6iE

Video – Rejsedagbog

Det er fedt at have gode minder om mennesker og oplevelser. Det er endnu federe at have en videodagbog, så man har mulighed for at gense sine minder.

Jeg har de sidste par måneder leget en del med video som format til at indfange og udtrykke. Dels har jeg startet et personligt eksperiment med at vlogge, og videre har jeg indfanget små historier fra min hverdag.

En af de historier som jeg har forsøgt at indfange, er fra efterårsferien, hvor min søn og jeg var en tur i Barcelona.

Det var sjovt at have video-mediet som lærrede vi begge fik lov til at tegne en historie på. En historie som jeg så efterfølgende har forsøgt at redigere til små indføringer i en rejsedagbog.

Ovenfor er 3. dag fra vores tur, og herunder kan du se de første to afsnit fra rejsen.

Jeg tager for mange billeder

Jeg har fundet ud af at video er det format jeg skal gemme mine minder i. Jeg har altid været god til at tage mange billeder når jeg var på tur. Men sjældent har jeg set mine billeder igennem igen. De forsvinder ind i “the cloud” og der ligger de så. Video derimod – og det at udvælge de billeder og de videostykker som tilsammen udgør oplevelsen. – det giver mening for mig. Det har jeg lyst til at se igen – og det er noget lettere at dele med venner og familie. Frem for at linke til de 1547 billeder man har fået samlet i et Google Photos album fra turen til Thailand 🙂

 

Dag 1: Rejsedagen

https://www.youtube.com/watch?v=hYyXWqx31XA

Dag 2: Haj-Museum og andet godt

https://www.youtube.com/watch?v=EXtRtfN-0AY